Alla inlägg under juni 2010

Av EliDa - 19 juni 2010 10:19

 

...........glad blir jag när pappa busar med mig   

Av EliDa - 19 juni 2010 10:05

Igår vet jag inte vad det var med Emelia, hon sov, sov & sov lite till. Vet inte om det berodde på att det var ganska lugnt här igår när varken Isabella eller Kristoffer var hemma. Tror det kanske är så att hon har svårt att koppla av ordentligt när barnen är hemma, speciellt då Kristoffer vill vara nära väldigt mycket. Jag är självklart jätteglad att han tycker så mycket om henne & hon sover säkert tillräckligt ändå.


Kristoffer är ju fortfarande på Scoutlägret & Isabella har åkt för att ha sista dansdagen. Idag är det lite drop-in & uppvisning av det dom fått lära sig så vi ska åka in senare eftersom vi ska ta med henne hem när hon slutar vid 16-tiden. Innan dess ska jag bada Emelia & ta en dusch själv. Rickard håller på med rivning av altan & panel. Det är ett jäkla liv men samtidigt så är det lite kul att det händer lite med huset.

Av EliDa - 18 juni 2010 13:32

Mobilen kom igår   Så liten & smidig...bara jag vänjer mig vid hur den fungerar så kommer jag trivas super med den.


Ikväll kommer vi bli tjejmaffian hemma & så Rickard förstås. Imorse åkte ju Kristoffer på Scoutläger, med packning så man kan tro dom ska vara borta en vecka istället för ett dygn. Men det ska med sovsäck, liggunderlagg, filt till lägerelden, regnkläder & stövlar. Lägg sen till ombyteskläder för olika väder, kåsor & bestick. Men det gick bra, han fick bära liggunderlaget så fick jag ta det andra på vagnen. Tina (barnens bonusmamma) kom med nya stövlar, kåsor att äta & dricka ur & bestick igår så nu är han rustad för lägerlivet.



Av EliDa - 17 juni 2010 09:53

Uppe med tuppen idag, hade en tid på Vc 8.00 så det var bara att ställa klockan & gå upp. Hämtade ut Isabellas telefon som kom igår, då blir hon glad i eftermiddag när hon kommer från dansen. Hon har sovit hos mormor inatt så hon vet inte om att den kommit än, även om hon misstänker det. Konstigt nog har inte paketet med min telefon kommit än & den beställde vi ju kvällen innan, men det kanske kommer en avi idag *hoppas*


Emelia sover i vagnen på tomten, hon somnade om när vi promenerade till Vc. Jag tycker det verkar som hon fått lite rutin på sin sömn. Dom senaste kvällarna har hon ätit ett mål vid 19.30-20.00 & så har hon somnat inom någon timme efter det, visserligen i soffan. Sen har hon sovit hela natten utan mat. Hon har bara vaknat till för att hon behövt ny blöja eller bara vill ha oss nära. Så har hon vaknat mellan 7 & 8  för sitt fösrta mål mat för dagen. Få se om det håller i sig, hon är ju ändå två månader så det borde ju bli lite fastare tider för mat & sömn.

Av EliDa - 15 juni 2010 20:22

Hela familjen samlad i soffan, en ritar (Isabella), en äter smörgås (Kristoffer), en sover (Emelia) & två surfar (vi vuxna)

Ska snart se till att Kristoffer kommer i säng, Isabella får en liten stund till & Emelia ska väl äta en gång till innan hon sover för natten. Hon har sovit ett tag nu så det borde snart vara dags för lite mat.

Båda barnen tycker ju så mycket om Emelia, Kristoffer är nog den som visar det mest. Han vill gärna vara nära, han gosar, klappar & tröstar när hon är leden. han plockar gärna upp henne i famnen, men bara när hon ligger i soffan än så länge. han skulle säkert kunna bära henne men hon får bli lite stadigare först. Men det finns ingen tvekan om att han älskar sin syster, hon är enligt honom sötast i världen   


     

Av EliDa - 15 juni 2010 14:53

Dom stora barnen har kommit hem igen  

Det blir en aktiv vecka med både danskola, simskola & scoutläger men det känns som vi har koll på läget & har fått ihop lämning & hämtning ganska bra. Isabella är ju så pass stor att hon kan ta tåget in till Linköping själv. Idag slipper Kristoffer & jag ta tåget så då tog jag en promenad med Isabella till stationen. Imorrn har vi bestämt att hon ska sova hos mormor som bor i Linköping.


Kristoffer har ju börjat simskolan, han verkar vara äldst i sin grupp. Få se hur han simmar jämfört med dom yngre, om han kanske kan byta grupp. Igår var det så kallt i vattnet att det slutade med att vissa grät.


     


Nu ska jag ge minstingen mat, får försöka skriva mer senare :)

Av EliDa - 14 juni 2010 10:07

Emelia är nu två månader, även om jag hinner njuta så går det fort. Två månader med henne har gått mycket snabbare än vad två månader i graviditeten gjorde. Det är ju inte så konstigt egentligen, hon håller oss sysselsatta   

Igår fick vi besök av Farmor & Farfar, en snabbvisit då dom var på väg till Torpet. Men Farmor hann i allafall med att hålla Emelia & ha lite kul ihop.

 


När dom åkt så gjorde vi oss klarade & packade in oss i bilen för ett besök på Malmens flygplats. Det var nyinvigning av Flygvapenmuseét som varit stängt då det renoverats & byggts ut.  Det var flyguppvisningar & väldigt mycket folk.


 


Kvällen spenderade jag & Emelia med Jessica hos hennes föräldrar.

Nu har Kristoffer kommit så ikväll blir det simskola   


En bild från förra veckan....kolla in Emelia´s finger

 

Av EliDa - 12 juni 2010 21:22

Det har inte hänt ett dugg idag, mest suttit & glott. Visst vi har roats av Emelia & hennes påhitt, hon skrattar för fullt ibland, ser väldigt förvånad ut när hon ser på Tv, & gör gurglande ljud i sina tappra försök till en konverstaion. Nu.  sover hon skönt i soffan (igen) & pappa Rickard sover brevid.


Imorrn hoppas jag på bättre väder, behöver komma ut & få lite luft. Har ett paket så det kan ju bli en promenad med vagnen för att hämta det. Ev skulle Rickard´s föräldrar komma hit så det händer väl lite mer förhoppningsvis.


Nästa vecka blir det i allafall fullt upp igen....trots sommarlov:

* Isabella har danskola Mån - fre 12 -16, med häng i Loungen fr kl 11. På lördag är det dans fr 10.

* Kristoffer har simskola Mån - Fre 18.30 - 19.00 Tis & Tor har han ju fotbollsträning, dock samma tid så Tisdagsträningen får han nog hoppa över. Träningen på torsdag är den sista så då kommer det ett annat lag för lite matcher. Det vill han säkert vara med på. Fre - Lör är det ev Scoutläger, ska kolla upp det imorron.

Lördag kväll ska barnen ev med Exet & bonusmamma på grillfest & Söndag är K bjuden på kalas....mycket att göra med andra ord.

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Arkiverat:

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards