Alla inlägg under september 2010

Av EliDa - 8 september 2010 20:50

Veckans värsta dag i planeringen är över och jag är skapligt trött. Tandläkarbesöket gick väl sådär. Jag har supersvårt för att ta bilder och då menar jag supersvårt. Det är knappt jag fixar storleken för barn och ju fler försök det tar desto jobbigare blir det. Till slut fick jag bedövningsspray och då gick det lättare. Tanden jag trodde var sönder var precis det, förut var den mörk av lagning och jag kände vassa kanter. Nu är den fixad och vit i lagningen...vilken skillnad.


Jag ska tillbaka om en månad för lagning av ett hål i överkäken och lite fyllning i en annan gammal lagning fattade jag det som. Sen ska jag även få tid till tandhygienisten för borttagning av tandsten som jag hade rätt mycket av. Visst kommer räkningarna bli höga men hon jag var hos sa att det var egentligen inte så farligt med tanke på att jag inte varit på tre år   


Har varit bedövad resten av eftermiddagen men nu har det släppt och jag känner mig lite piggare och gladare. Det är aldrig roligt att laga men med bedövning och musik i öronen går det mycket lättare   Musiken gör att jag kan tänka på annat och slippa det jobbiga ljudet av borrar och annat ojud.

Av EliDa - 7 september 2010 21:44

Nu är föräldramötet avklarat och jag är positivt överraskad. Mycket bra saker blev vi informerade om och jag trodde nog inte det skulle kännas så bra om skolan. Träffade tjejen som flyttade in i lägenheten när vi köpte huset, hennes dotter går samma klass som Isabella. Berättade det för Isabella så dom två har smsat resten av kvällen om boendet. När hon bor hos sin pappa så är hon här i närheten och det är samma vecka Isabella bor här. Kanske är bra för Isabella att ha en kompis med samma boendesituation som hon själv.

Nu ska jag snart sova och ladda om batterierna till imorron, då är det mycket som ska göras. Barnen är i säng och har hittills skött sig bra dessa två dagar, Isabella har varit hjälpsam, mestadels positiv, lätt att diskutera och prata med. Hoppas veckan fortsätter så, då mår vi alla så mycket bättre.

Av EliDa - 7 september 2010 13:35

Man blir trött av babysång, har nog sagt det förut. Emelia somnade som vanligt så fort hon fick komma i vagnen och hon sover fortfarande...två timmar senare. Hon sover dessutom ute så frisk luft får hon. Jag skulle kunna somna jag också, men då vaknar hon säkert istället.


Jag fönstershoppar lite på nätet, hittar en massa smarta och roliga saker till bebisar. En sån här tex, en mamma som tipsade om den idag men just nu verkar den slutsåld överallt. Får hålla koll på nätbutiker som säljer den.


Så här dags imorron sitter jag kanske i tandläkarstolen  Jag har tid Kl 13 och det börjar redan kännas obehagligt. Får försöka hålla mig sysselsatt idag så tanka skingras emellanåt. Får återkomma imorron om "domen" på tänderna, tänk gärna på mig.

Av EliDa - 7 september 2010 07:27

Veckan är igång och planeringschemat har fått vissa ändringar:


Måndag: * Scouter för Kristoffer

Tisdag: * Babysång med Emelia * Kristoffer har fotboll * F-möte i Isabella´s klass

Onsdag: * Utbildning * Optikern *Tandläkaren, allt för min del

Torsdag: Kristoffer har fotboll * Oriflameparty för mig och Bella (inställt)

Fredag: Inget än så länge

Lördag: Fotbollscup i Motala

Söndag: Sova *haha*

Av EliDa - 6 september 2010 14:15

Det var segt imorse att komma upp, få se hur det går resten av veckan eftersom jag måste ställa klockan varje morron då dom stora kommer hem idag igen. Blir säkert ingen sovmorron på Lördag heller eftersom Kristoffer har fotbollscup då. Han var inte med förra gången och det känns som han borde vara med nu. Det är fullt upp den här veckan, har säkert rabblat upp allt redan men vi kör igen:


Måndag: * Scouter för Kristoffer

Tisdag: * Babysång med Emelia * Kristoffer har fotboll * F-möte i Isabella´s klass

Onsdag: * Utbildning * Optikern *Tandläkaren, allt för min del

Torsdag: Kristoffer har fotboll * Oriflameparty för mig och Bella

Fredag: Inget än så länge

Lördag: Ev fotbollscup

Söndag: Sova *haha*


*Pust*

Av EliDa - 5 september 2010 19:41

Får man gå lägga sig? Jag börjar bli seg, Emelia sover...förmodligen för natten och Älsklingen satt nyss och sov han också, snarkade så han väckte sig själv. Vilket liv, det är ju så kul att umgås och prata med varann   Samtidigt förstår jag att han är trött, han jobbar ju också. Imorrn lär vi väl mötas i dörrn när jag kommer hem och sen får han jobba sent på kvällen. Han blir ju aldrig klar med det där jobbets datasystem eftersom han alltid får köra buss. Idag har tågen stått still igen, vilket händer allt för ofta. Men han kunde ju inte åka för jag jobbade och han var barnvakt *hmmmm* som han uttryckte det. Kallas det så när jag är hemma också?


När jag kom hem från jobbet idag var det bara att slänga ihop lite sallad och koka pasta. Kycklingen var stekt som tur var så det gick smidigt att slänga ihop en pastasallad till gårdsfesten vi haft idag. Det har varit lite välkomstdrink och snacks, sen tar man med vad man vill äta och så bjder värdfamiljerna på kaffe och kaka. Lite tipspromenad och enklare lekar genomförs också och vinnaren av det får ett vandringspris....en krukstövel med en blomma i. Vi vann inte men ska vara med att planera sammankomsten nästa år.

Av EliDa - 4 september 2010 20:34

Lagom trött efter en heldag på jobbet, blir snart sängen för jag har tackat ja till ett 7 - 14 pass på demensen imorron + ett 7.15 - 12.00 på måndag. Sen ska jag nog vara hemma hos Emelia några dagar igen   Ikväll kom hennes farmor och farfar på besök, dom hade med sig brädor till oss och huset. Emelia fick en stor gosig kanin och ett set med tröja och byxor....Tack Tack   


Den lilla busungen har äntligen kommit till ro, det var lite kinkigt ett tag så vi testade att lägga henne. Inte somnade hon för det så hon fick komma upp igen, tog några fler tag på flaskan innan hon ratade den. Så låg hon och flinade ett tag innan hon började gnälla och dra ihop sig igen. Smatterband i blöjan så förmodligen en del luft i magen som behövde komma ut. Dessutom var hon säkert övertrött och hade svårt att koppla av ordentligt medans vi hade besök. När dom åkt testade vi att lägga henne igen och det tog inte lång stund förrens hon sov  


Pappan i huset sover också, sitter i soffan och snarkar högt, får snart knuffa lite på honom och skicka honom i säng.....eller ska jag smyga till sängs själv och lämna honom här 

Av EliDa - 3 september 2010 22:25

Kvällspasset är slut för den här gången, har varit hemma ca en timme och börjar nu varva ner så pass att jag kan sova några timmar innan nästa pass på jobbet. Det gick bra på ikväll, hoppas det flyter på bra imorron också.

Godnatt   

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Arkiverat:

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards