Direktlänk till inlägg 27 april 2011
Du behöver:
400 g kycklingfilé
1 hönsbuljongtärning
Vatten
1 burk pineapple-salsa/tacosås
1 stor ask (300 gram) philadelphiaost
8 små tortillabröd
Riven ost
Gör så här:
* Koka kycklingen med buljongtärningen, låt kallna och skär sen i mindre bitar
* Blanda ihop en röra på salsan och philadelphiaost, blanda i kycklingen
* Fördela röran på bröden, rulla ihop och lägg i gratängform
* Strö över önskad mängd riven ost och gratinera i 200 grader tills osten smält och fått fin färg, ca 20 minuter
* Servera med en god sallad och ev tacochips
Tiden springer iväg, vilket gör att jag inte riktigt hinner sitta vid datorn och Blogga. Men ett litet inlägg kommer här för den som vill läsa. Har ledig dag idag efter helgens jobb, rätt skönt. Ungarna sysslar med sitt och har Sportlov. Sen sist jag...
Hade en ledig dag igår, rätt skönt intill helgen så det blir längre sammanhängande ledighet. Tog med mig Emelia till CityGross med bussen och handlade. Sen plockade jag ner alla julsaker i kartongerna och när Krille kom hem fick han hjälpa mig att bä...
Jag har ju faktiskt kommit igång rätt bra, även om det är många låsta inlägg. Men jag är i en svacka nu så jag behöver ventilera. Jag laddar för jobb 16-21, sen är det jobb imorgon dag. Sen får jag ledigt tre dagar, skönt. På måndag har jag körlektio...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | |||||||
4 |
5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | |||
11 |
12 | 13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 | 21 | 22 |
23 | 24 |
|||
25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | ||||
|