Alla inlägg under augusti 2011

Av EliDa - 21 augusti 2011 12:54

Två sömntutor som ligger i varsitt hörn och snarkar, Rickard på soffan och Emelia i sin säng. Skulle kunna somna sittandes jag men det är nog ingn bra idé. Jag ska jobba om ett par timmar, lite oväntat och inte riktigt taggad men det kan behövas lite timmar i augsuti också. Får väl göra mig en stor latte så jag vaknar till.


Vi har varit borta vid Klämman en sväng och träffat Kristoffer bl.a Det var lite uppladdning inför skolstarten imorron med brännbollsmatch och picknick. Vi tg inte med något utan kollade bara på när barnen spelade mot dom vuxna. Rickard spelade med ett par omgångar också. 


Kalaset igår var väldigt trevligt med en massa gott fikabröd och fin tårta. Ludvig, huvudpersonen verkade väldigt nöjd med firandet och presenterna han fick. Av oss fick han ett legospel, ringspel och en liten legoburk. 


Kusinerna 


     

Fikadags med bullar och tårta


Lekstugan som farfar byggt och föräldrarna inrett, det var så mysigt därinne


     

Fikaplats, karameller och affär var en liten del av det som fanns


Emelia myser i gungan :)

Av EliDa - 20 augusti 2011 08:45

Igår blev det en sån där heldag i Linköping´s city. Jag gick härifrån vid halv 10 och var inte hemma förrens sena kvällen då Rickard hämtade oss i stan och så stannade vi till på Willy´s och handlade på vägen hem. Hade mamma som sällskap så hon tog hand om Emelia medans jag var inne hos optikern. Hade faktiskt fått bättre syn, så jag fick ett snäpp svagare linser. Kanske därför jag haft en del huvudvärk på sista tiden....för starka linser. Det är ju så att synen kan försämras lite under graviditet och tiden efter men det går sen tillbaka. 


Vi åt även en god lunch på Gingis och tog en fika senare på eftermiddagen. Jag köpte äntligen lite nytt till garderoben. Två par jeansliknade leggings/tights, två toppar, en scarf och nya trosor. Det ska gudarna veta att det behövdes. Jag skulle behöva ta en ordentlig rensare i garderoben. Där hänger så mycket som är för litet och trångt och mycket som jag aldrig använder. Det är urtvättat, trasigt och allmänt tråkiga kläder. Få se om jag orkar ta tag i det idag, vi ska på kalas senare och jag hade funderingar på att scrappa ett kort också. Men det är inte så lätt med en sambo som jobbar och en unge som vägrar sova trots att hon verkar trött. 

Av EliDa - 18 augusti 2011 07:23

Fy vilket avslut det blev på dagen igår kväll, hade hjärtat i halsgropen länge. Emelia hade vaknat till så jag tog med henne upp till soffan där hon snart somnade till i min famn. Gick tillbaka med henne och i hallen såg det ut som det blinkade till i lamporna. Tänkte inte mer på det utan la ner henne i sängen så hon skulle få somna om ordentligt. När jag satte mig vid datorn så kom mullret. Inte så farligt utan jag läste vidare i bloggen jag satt med. Rätt vad det är så smäller det till utav helvete, fan så rädd jag blev. Flög upp från stolen och över till soffan där Rickard satt. Jag hade totalt missat blixten strax innan så jag var inte ett dugg beredd. Vi släckte ner allt här och gick och la oss med regnet vräkte ner utanför. Det var den enda åskan vi hörde men det tog ett tag att slappna av och somna. Var även rädd att Emelia skulle vakna och bli rädd av smällarna men hon har sovit gott hela natten. Just nu tigger hon frukost av Pappa som har lite ledigt på förmiddagen, istället blir det lite senare ikväll men det kan man ju ta. Vad Emelia och ska göra under dagen står fortfarande skrivet i stjärnorna   

Av EliDa - 17 augusti 2011 19:08

Har precis nattat Emelia, hon var trött tidigt och förkvällen har varit lite gnällig. Värst är det att försöka laga mat samtidigt som hon klänger runt benen. Så efter maten blev det snart blöjbyte, välling och lite lek innan jag stoppade henne i säng och det verkar som hon somnar utan knöl. 


I förmiddags tog vi en promenad med en annan tjej och hennes vovve. Det blev en två timmar lång promenad runt en stor del av Mantorp. Väldigt trevligt och vi sa att vi skulle göra om det nästa vecka igen. På måndag öppnar även Kyrkans Hus sin barnverksamhet igen. Ska bli kul att gå dit några gånger till innan dagisstarten. 

Av EliDa - 17 augusti 2011 08:30

 


Idag är det två år sen jag startade Knytetbloggen och två år sen jag fick veta att jag var gravid med Emelia. Galet vad fort tiden går..... 

Av EliDa - 16 augusti 2011 21:17

Det blev mest lek inomhus idag, vi gick ut en stund på eftermiddagen och hade bara varit ute några minuter så kom Rickard hem. Vi hade ju ätit korv med bröd rätt sent så det blev ingen lagad middag idag. Kokade ett par korv till honom också men Emelia åt både en banan och tiggde korv och makaroner av pappa. Det blev även ett bad och kvällsmys med välling innan hon somnade för natten.


 








Emelia gungar järnet på sin Dino



Sitter i saccosäckarna och leker med en figur från McDonalds


Kvällsmys   


     


Imorron ska vi ta en promenad med en tjej som jag bara känner till utseende och att vi hälsat/pratat lite lätt. Ska bli trevligt och skönt att komma ut lite, mycket lättare och roligare att gå när man har någon att sällskapa med. Och vem vet, det kanske blir fler gånger.

Av EliDa - 16 augusti 2011 12:31

 


I några dagar nu har Emelia fått sina "bitarutbrott" trots att hennes tänder som jag sett varit på väg spruckit fram. Hon har ju fått 4 uppe och 4 nere. Såg nyss att hon faktiskt även fått en kindtand nere och den var helt framme. Dessutom är hon svullen på andra sidan så det kommer väl en till snart. Inte undra på om hon haft ont och velat bita mamma i ansiktet    

Av EliDa - 16 augusti 2011 11:48

Nu är det bara Emelia och jag om dagarna igen, hon ropar efter pappa som vanligt och kryper och kollar där han varit i helgen om han sitter där....sötungen. Hon vaknade tidigt imorse och då var Rickard fortfarande hemma så jag vaknade av att hon satt bredvid mig i sängen. Så vi gick upp, hon fick lite välling och torr blöja. Sen var hon snart trött igen så när hon somnat gick jag och la mig jag också så sov vi vidare ett tag, rätt skönt faktiskt. Nu är hon i lektagen i sitt rum, hoppas jag kan ta några bra bilder idag. Borde väl försöka komma ut lite sen också, få se vad vi kan hitta på. 

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiverat:

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards