Alla inlägg under augusti 2011

Av EliDa - 15 augusti 2011 19:38

Det blev inget vettigt av den här da´n, ungarna sov länge och var på dåligt humör så det kändes bara tråkigt. Dom ville träffa mormor....idag igen och inte till Valla eller Trädgårdföreningen....tråkiga ungar   Så det blev att vi struntade i alltihop och stannade inomhus istället. 


Det känns som söndag idag, kanske mest för att Rickard varit hemma och ungarna åkte till Exet sent. Vi åkte efter med Kristoffers cykel och så vidare till CityGross för lite handlade, mjölk, frukt och lite såna saker som behövdes fylla på. Imorron ska Rickard jobba igen så det kan vara skönt att slippa tänka på att handla då.


Har inga planer för veckan, mer än fredag då jag måste in till Linköping där jag har ett inbokat besök hos optikern. Lördag ska vi till Motala och fira Ludvig som fyller år och på söndag ska jag ev träffa Karin och Angelique. Men tills dess är det ju några dagar att fördriva. 

Av EliDa - 15 augusti 2011 10:21

Sista dagen med barnen i huset för den här veckan, kommer bli tyst och lugnt ikväll...både skönt och deppigt på samma gång. Dom sover fortfarande, eller har i alla fall inte kommit ner än. Vi har sagt till ett par gånger nu, någon måtta får det vara. Blir tufft för Kristoffer som ska upp till fritis imorrn, men det brukar gå bra. Han är snart inne i rutinerna igen. 


Jag funderade på om vi skulle göra något idag, typ åka till Valla eller Trädgårdsföreningen men nu vet jag inte. Dels för att ungarna inte är klara än på långa vägar och dessutom är det så trist väder ute, gråmulet och regn som hänger i luften. Bara en tidsfråga innan de börjar känns det som. Rickard jobbar dessutom, visserligen hemifrån och med datauppgifter till kontoret, men ändå. Dom stora ska ju inte hem än på några timmar så vi kanske hinner med något i alla fall. 


Emelia ligger i sin säng och sover en förmiddagslur, hon har knölat en hel del i våran säng inatt så hon blev trött ganska snabbt efter morronvällingen. 

Av EliDa - 14 augusti 2011 11:30

Hade en väldans trevlig gårkväll, gott grillat med tillbehör och en smarrig kladdkaka till efterrätt/fika så mätt var bara förnamnet efter allt ätande. Melvin är litet matvrak, han åt mest hela tiden tyckte jag. Han får flaska så jag satt en stund med honom medans Emelia busade med J och F. Hon hade bara sovit en kortare stund på da´n så hon var i sitt esse, övertrött som hon säkert var. När vi fikade fick hon välling och sen somnade hon på ett par röda. Vi bjöd Jessica på en Bacardi Melon eftersom hon inte ammar längre. 


Idag har vi bara tagit det lugnt, jag har varit och gjort ett byte med en tjej från Loppissidan. Hon fick en hög kläder till sin lilla tjej och jag fick två saccosäckar till Emelia. Säckarna kostade visserligen bara 75 kr för båda men det var skönt att bli av med några klädesplagg i alla fall. Hon var ju intresserad av några pjyamasar som jag hade ute tidigare. Har tagit bort mina annonser så det är dags att slänga in några igen. 


Senare kommer pappa, Lisa och ev mamma på lite fika. Ska slå in pappas present så han kan få den idag. Så jag får väl ta ett snabbt varv med SixtenBlixten och skura av på toaletten. Kanske får ta och baka något också. Har bara en liten bit kladdkaka kvar + en stor påse munkar vi köpte på CityGross igår. Mamma tar med egna bullar, glutenfria så hon har något att fika på också. 

Av EliDa - 13 augusti 2011 17:26

Väntar på Jessica, Fredrik och lilla Melvin, vi ska grilla och käka middag tillsammans ikväll. Har bakat en kladdkaka med Marabou mintkrokant och dubbelnougat, få se om vi orkar det efter köttet. 

Av EliDa - 12 augusti 2011 07:56

 


Emelia blir ju stadigare för varje dag, igår kunde hon stå stadigt i så pass många sekunder att jag hann ta ett kort. Hon verkar även tycka de är roligt att ta några steg. Ibland har hon så bråttom så hon kastar sig istället för att flytta fötterna....knasunge. Vi skulle försöka fånga henne på film igår. Hon hade nämligen tagit flera steg när jag ställde henne en liten bit ifrån mig. Så Isabella och jag satte oss med henne emellan och Kristoffer skötte filmkameran. Det var bara det att hon var så ivrig så hon tappade balansen och slog framåt. Blev ju såklart jätteledsen men gick med på att ta några steg emellan oss. Det går bättre och bättre och jag vågar nog satsa en liten slant på att hon går....om än stapligt till dagisstarten 5 september. 


När jag sitter här och skriver så slår jag en blick mot trappan i hallen. Vad får jag se? Jo en Emelia som klättrat upp och satt sig på ett av trappstegen.


 


Vi ska snart klä på oss lite ytterkläder och gå till Kyrkans hus för en fredagsfika med Anna och Jessica. Dom stora får sova vidare så köper jag med mig något från macken till dom istället. Jag får ta på en tunnare jacka på Emelia och mössa tror jag. Det är bara 10 grader ute så nu känns det som sommaren är slut och hösten kommer närmare.....mysigt det också. 

Av EliDa - 11 augusti 2011 15:38

Vi har haft en mysig och trevlig torsdag än så länge. Bjöd hit Anna och Jessica med sina bebisar på fika. Med var även Annas bonusdotter och Jessicas sambo. Jag gjorde som hos Karin för några veckor sen, bjöd på baugetter med lite gott pålägg istället för fikabröd. Anna köpte med sig skinka, rostbiff, paprika och juice. Hade även vattenmelon och nektariner.....väldigt gott. Var ju tvungen att kidnappa minstingen av bebisarna när dom var först på plats. Kristoffer fick hålla den lilla och se så försiktig Emelia är, hon är verkligen gullig mot båda dessa småttingar.


 

   


Det är som om hon ser att dom är små och bräckliga, att man får vara snäll och varsam med dom. Ska bli så kul att se dessa tre växa upp till varsina individer och se hur pass kul dom kommer att ha ihop. Emelia får ta täten och lära ut sina färdigheter och påhitt   

Båda bebisarna är så söta och Nelli som inte ens är två månader blev plötsligt så stor intill Melvin som bara är fem dagar gammal. 


 

       


Tripp Trall Trull i soffan

Av EliDa - 10 augusti 2011 13:37

Idag har Rickard haft några timmar fritt på da´n så nu har vi varit och storhandlat. Det var på tiden säger jag bara, det var nästintill eko i både kyl och frys. Egentligen skulle han behöva vara hemma och vila resten av da´n också men det finns det inte plats för tydligen. Igår när han kom hem blev jag nästan orolig, för fy så sliten han var. Mådde skit och gick och la sig nästan direkt. 


Kristoffer kom bara hem för hämtning av packning igår kväll, han ville sova över hos kompisen. Han har inte hört av sig än så han lär väl vara borta hela da´n idag också. Men det är ju bra om han har någon att vara med dom här sista dagarna. Nästa vecka ska han gå på fritis och veckan efter det börjar skolan igen.  Det var det sommarlovet det   

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiverat:

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skapa flashcards