Alla inlägg under augusti 2011

Av EliDa - 9 augusti 2011 12:07

Jaha, så sitter man här själv då med bara Emelia som sällskap, eller det är ju inte så bara :) Kristoffer blev hämtad av en kompis mamma förut, dom bor på landet så inte så lätt att skicka iväg K själv. Snällt när dom ställer upp för hämtning och lämning. Isabella har en kompis på besök så dom kollar film på hennes rum och jag hoppas dom sköter sig ;) Lunchen är på gång, blir pasta med skinkröra...rester från igår. Finns inte så mycket hemma och jag skulle verkligen behöva handla. Fan, blir ju så låst när Rickard jobbar som han gör. Igår var han hemma ganska sent. Har kollat med Anna men hon var lite upptagen. Men det löser sig, det gör det alltid. Men måste nog få ändan ur nu och boka tid för kurs så jag kommer igång. Nu är nog makaronerna klara så jag ska ta och kolla till dom. 

Av EliDa - 8 augusti 2011 14:44

 

Tja det gick ju skapligt hos tandläkaren, trodde ju jag skulle till tandhyigenisten igen men nu var det vanlig undersökning. Skulle egentligen tagit röntgenbilder men eftersom jag blir spyfärdig av att bara se skiten så fick det vara. Sist fick jag ju bedövningssprayen Xylocain, då gick det lättare. Nu hade dom ingen hemma, jag försökte men höll på att kräkas bara jag fick in den där saken i munnen och då är det barnbilder.....det säger ju allt   Nu börjar huvudvärken komma smygande och jag känner mig skittrött.


Det gick bättre för Isabella, tanden som satt i gommen för ett tag sen har nu efter utdragningen hon gjorde för ett tag sen har nu börjat flytta sig inåt. Det är bara att avvakta och se vad specialisten säger senare i höst. Det är inte säkert hon behöver ha tandställning nu, hon har ju fina tänder även om det varit lite trångt. 


När vi var på väg ner mot tandläkaren så kom först Anna farandes i sin bil *vinkvink* Sen hör jag bakom ryggen att någon ropar mitt namn, då kommer min gamla barnvagn haha. Jessica var ute och gick med sitt lilla lilla knyte. Så lten han var, han försvann ju i vagnen och mössan var på tok för stor så den åkte ner i ögonen bara han rörde sig lite. 


Nu ska jag bjuda grabbarna på lite fika innan Kristoffer´s kompis ska hem. 

Av EliDa - 8 augusti 2011 10:00

Har precis petat i mig lite frukost, inte så lätt då det mest är fjärilar som dansar omkring därinne. Lite mer än två timmar kvar, fy bubblan om det ändå vore över. Det är väl värst just nu, när jag väl är där så går det bra....hoppas jag. 


Förutom tandläkaren blir det nog lite tvätt idag....igen, tycker inte jag gör annat. Båda ungarna ska vara med kompisar idag, Isabella efter sitt tandläkarbesök och Kristoffer får hit en kompis om en stund. Dom två får klara sig själva medans vi är borta, räcker med att ha med Emelia. Hon verkar lite trött just nu men jag ska hålla henne vaken så sover hon förhoppningsvis bra när vi ska iväg. Nu dags för sanering efter frukosten, ha en bra dag och tänk på mig om ett par timmar. 

Av EliDa - 7 augusti 2011 20:51

Frågade Rickard i förmiddags om vi skulle bjuda hit någon av våra föräldrar på fika. Det var ett tag sen vi såg någon av dom, det har ju varit rätt mycket jobb, först jag och nu han. Men fick inget vettigt svar så jag gav upp den tanken. Men på eftermiddagen ringde hans föräldrar och frågade om vi skulle vara hemma, så dom kom på en spontanfika....väldigt trevligt. Trodde att Emelia skulle börja gråta som vanligt när någon kommer innanför dörren men icke. Det gick hur bra som helst, hon t. om sträckte ut armarna mot farfar, tror minsann hennes hjärta klappar lite extra där       

Av EliDa - 7 augusti 2011 19:04

Usch, jag har söndagsångest....inför ett inbokat tandläkarbesök imorron. Jag avbokade det i tosrdags då det inte funkade med Emelia, inte så lätt att gå dit ensam med henne. Imorron har Isabella tid samtidigt så då kan vi hjälpas åt. Ska till tandhygienisten igen och säkert kommer jag få påbackning. Det är så svårt med nya vanor, jag har alltid slarvat med tandtråd trots att jag verkligen försöker lära mig. Jag började så bra efter vårens besök men sen började jag slarva igen. Dessutom så känns det som det aldrig blir bättre, det fortsätter blöda i tandköttet varje kväll. Nu har jag testat mellanrumsborstar några gånger och verkligen försökt göra det varje kväll. Efter imorron måste jag bli mer noggrann annars är jag väl snart tandlös   

Av EliDa - 7 augusti 2011 10:51

 

Grattis Jessica och Fredrik till er pojke Melvin


Igår kväll 21.03, 3 dagar efter Bf kom äntligen den lille pojken, 2790 gram och 46 cm och väldigt söt. Alla mår bra även om förlossningen blev lite tuff. 

Av EliDa - 6 augusti 2011 20:39

Hela familjen är komplett igen, barnen har haft det så bra så dom vill nog helst tillbaka. Nu blir det film och popcorn, lite sent men det har dragit ut på tiden hela kvällen. Men det är ju fortfarande helg och sommarlov så det är lugnt.


Har fått veta att Jessica nu är på förlossningen, men ingen bebis än. Hon är tydligen igångsatt förmodligen för att få lite fart på värkarna. Hoppas på bebisbesked under morrondagen.

Tänker på dig Vännen   

Av EliDa - 5 augusti 2011 21:10

Älsklingen kom hem, pratade lite i telefon, åt mat, gosade med och bytte på blöja på LillSkrutt och somnade sen i soffan efter att vi nattat henne. Det är så våra kvällar ser ut, ganska så trist men det är väl bara att bita ihop. Nu ska han upp inatt för att köra en Vikingbuss, då är han visserligen hemma som igår men kommer vara skittrött på kvällen.


Jag ser hur dåligt han mår över all missad tid med Emelia och hur glad hon blir när han kommer hem. Hon tjatar efter pappa hela dagarna, ropar och undrar. Mitt svar blir att pappa jobbar, pappa jobbar...stackars liten. Förhoppningsvis blir det bättre till hösten, när semestertiderna tar slut och skolan drar igång. Då får han ett annat schema och andra körningar, dessutom är det högsäsong på jobbet så det är därför det är som det är. 


Jag har precis vunnit ännu en Fb-auktion på MyKidoo, det var en leksak till Emelia, en Noaks ark med massa olika detaljer och djur att leka med, allt i trä. Vann den för 175 Kr mot 348 kr som den kostar annars. Igår vann jag en cool zipjacka som jag hoppas Kristoffer ska kunna ha. Den fick jag för 130 Kr mot normala 399 så lite billigare blev det ju. Men nu får jag nog ligga lite lågt, känns som jag har samlat på mig en del kläder och annat därifrån. 

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiverat:

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skapa flashcards