Direktlänk till inlägg 29 september 2011
Till 4 personer behöver du:
600 g fläskfilé
Salt
Svartpeppar
Smör till stekning
Topping:
12 skivade körsbärstomater
150 - 250 g mozzarellost (Jag valde att ta 250 då jag hade mer kött)
1 rödlök, hackad
3 msk basilika, finhackad
Gör så här:
* Sätt ugnen på 225 grader
* Putsa filén, salta och peppar runt om
* Bryn köttet i smör så att det får fin stekyta
* Lägg i en smord ugnsform och stek i ugnen ytterligare ca 15 minuter
* Skiva tomater och ost
* Ta ut köttet och skär i skivor
* Lägg tillbaka i formen och toppa med ost och tomater
* Gratinera mitt i ugnen 8-10 minuter
* Garnera med hackad rödlök och basilika
Receptet kommer från Matklubben
Tiden springer iväg, vilket gör att jag inte riktigt hinner sitta vid datorn och Blogga. Men ett litet inlägg kommer här för den som vill läsa. Har ledig dag idag efter helgens jobb, rätt skönt. Ungarna sysslar med sitt och har Sportlov. Sen sist jag...
Hade en ledig dag igår, rätt skönt intill helgen så det blir längre sammanhängande ledighet. Tog med mig Emelia till CityGross med bussen och handlade. Sen plockade jag ner alla julsaker i kartongerna och när Krille kom hem fick han hjälpa mig att bä...
Jag har ju faktiskt kommit igång rätt bra, även om det är många låsta inlägg. Men jag är i en svacka nu så jag behöver ventilera. Jag laddar för jobb 16-21, sen är det jobb imorgon dag. Sen får jag ledigt tre dagar, skönt. På måndag har jag körlektio...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
17 | 18 | |||
19 |
20 | 21 | 22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 |
29 | 30 | |||||
|