Direktlänk till inlägg 22 juli 2011
Du behöver (8 - 9 burgare):
500 g kycklingfile
1 ägg
knappt 1 dl grädde
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Kycklingkrydda
* Kör först kycklingfileerna i matberedaren så de blir till färssmet
* Blanda i resten och kör ihop till jämn smet
* Forma bollar med blöta händer och platta till lite eller klicka ut smeten direkt i stekpannan
* Stek i smör så de får fin yta
* Lägg i ugnsfast form, häll över lite grädde och kör i ugnen på 200 grader lite drygt 30 minuter
Tiden springer iväg, vilket gör att jag inte riktigt hinner sitta vid datorn och Blogga. Men ett litet inlägg kommer här för den som vill läsa. Har ledig dag idag efter helgens jobb, rätt skönt. Ungarna sysslar med sitt och har Sportlov. Sen sist jag...
Hade en ledig dag igår, rätt skönt intill helgen så det blir längre sammanhängande ledighet. Tog med mig Emelia till CityGross med bussen och handlade. Sen plockade jag ner alla julsaker i kartongerna och när Krille kom hem fick han hjälpa mig att bä...
Jag har ju faktiskt kommit igång rätt bra, även om det är många låsta inlägg. Men jag är i en svacka nu så jag behöver ventilera. Jag laddar för jobb 16-21, sen är det jobb imorgon dag. Sen får jag ledigt tre dagar, skönt. På måndag har jag körlektio...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 | 5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
|||
11 | 12 |
13 | 14 | 15 |
16 |
17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|