Direktlänk till inlägg 2 december 2011
Du behöver (1 sats/plåt) :
2 dl majsmjöl
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
½ dl linfrön
½ tsk salt
½ dl rapsolja
½ dl kokhett vatten
Gör så här:
* Blanda ihop alla ingredienser
* Bred ut på bakplåtspapper på en plåt
* Lägg över ett papper till och kavla ut
* Markera rutor med kniv
* Strö på flingsalt
* Grädda i 150 grader i 1 timme och 10-15 minuter
* Brödet ska vara brunt, annars blir det segt
( 1½ sats räcker till två plåtar)
Tiden springer iväg, vilket gör att jag inte riktigt hinner sitta vid datorn och Blogga. Men ett litet inlägg kommer här för den som vill läsa. Har ledig dag idag efter helgens jobb, rätt skönt. Ungarna sysslar med sitt och har Sportlov. Sen sist jag...
Hade en ledig dag igår, rätt skönt intill helgen så det blir längre sammanhängande ledighet. Tog med mig Emelia till CityGross med bussen och handlade. Sen plockade jag ner alla julsaker i kartongerna och när Krille kom hem fick han hjälpa mig att bä...
Jag har ju faktiskt kommit igång rätt bra, även om det är många låsta inlägg. Men jag är i en svacka nu så jag behöver ventilera. Jag laddar för jobb 16-21, sen är det jobb imorgon dag. Sen får jag ledigt tre dagar, skönt. På måndag har jag körlektio...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 |
6 |
7 | 8 |
9 | 10 | 11 | |||
12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 | |||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | 25 | |||
26 | 27 |
28 |
29 |
30 | 31 | ||||
|